YouSee Kabel TV:

E/F Palermohus har en kollektiv aftale med YouSee om levering af TV.
Den betyder, at alle lejligheder har mulighed for at få leveret YouSees Grundpakke og at prisen herfor opkræves via fællesudgifterne af Boligexperten. Hvis man derudover ønsker at abonnere på Mellem- eller Fuldpakken fra YouSee, da skal man som ejer/beboer selv henvende sig til YouSee og anmode om dette og man bliver herefter faktureret direkte fra YouSee for disse pakker, der ligger udover Grundpakken og som nævnt betales via fællesudgifterne.
Ejerforeningen har ingen indflydelse på indholdet af YouSees TV- pakker. For spørgsmål til priser/bestilling på Mellem og Fuldpakken, skal vi henvise til YouSee på telefon: 70 70 40 40.

E/F Palermohus har pr. 1. januar 2016 indgået en ny og opdateret aftale med YouSee. Denne aftale var på forkant med et lovforslag om TV- pakker, som blev vedtaget af  Folketinget medio 2016. Ejere i E/F Palermohus har mulighed for at framelde sig YouSee Grundpakken. Det koster ca. kr. 600,- at få TV- signal igen, hvis man skulle fortryde sin afmelding. Beløbet afregnes direkte med YouSee.  

Ønske om framelding/tilmelding skal ske skriftligt til bestyrelsen via e- mail på adressen:

bestyrelsen.palermohus@outlook.dk

med oplysning om navn, adresse samt lejlighedens unikke nummer. (1-70-xxx-x).

Bestyrelsen har i februar måned 2019 indgået aftale med YouSee om, at ejere uden Grundpakken stadig kan få leveret bredbånd via kabel- tv stikket. 

BEMÆRK: Såftremt et forholdsvis stort antal ejere framelder sig Grundpakken, kan YouSee tage sig retten til at genforhandle aftalen, med risiko for prisstigning for de resterende deltagere i Grundpakken.

YouSee Foreningsmobil & Bredbånd:
Som ejer/beboer i E/F Palermohus, kan man få beboerfordele på mobil abonnement, forudsat at lejligheden deltager i Grundpakken:

https://yousee.dk/mobil/Foreninger/

og bredbånd til særpris, forudsat, at lejligheden deltager i Grundpakken og afhængigt af kørende kampagner:

http://yousee.dk/Bredbaand/Overblik.aspx

Er man interesseret i dette, så klik på det ønskede link og indtast adressen. Herefter bliver man ledt til bestillingssiden, hvor priser og vilkår fremgår. Alle spørgsmål i forbindelse med en evt. oprettelse af mobil/bredbånd hos YouSee, skal rettes direkte til YouSee kundeservice på telefon: 70 70 40 40.

Se tv. Når og hvor du vil på PC og smartphone

Se dine tv-kanaler på mobil, tablet og pc. Når og hvor du vil. Det koster ikke ekstra. Bare du er på nettet.

Har du Mellem-, Fuld-, tillægs- eller Bland Selv-pakke kan du også starte programmer forfra. Og gå på opdagelse i det store Tv-arkiv.

Hent app’en – eller gå til tv.yousee.dk

App’en YouSee Tv & Film findes både til mobil og tablet i App Store og Google Play. På tv.yousee.dk kan du se tv på din pc.

 Log på

For at logge på app’en eller tv.yousee.dk skal du have et YouSee Login.

Du skal oprette dit login ved at bruge dit NemID. Det gør du på www.yousee.dk/opretlogin

Har du allerede oprettet et login, kan du bare bruge det. 

Er du i tvivl om noget? Få hjælp på www.yousee.dk/tvoveralt

Bemærk. TV 2 kan kun ses på pc, tablet eller mobil, når man er på nettet med YouSee Bredbånd. YouSee har desværre ikke rettigheder til at gemme alle tv-programmer i Tv-arkivet, ligesom det heller ikke er alle programmer, du kan starte forfra. YouSee Tv & Film app’en bruger almindelig mobildata.

For driftsinformation henviser vi til YouSee:

https://yousee.dk/hjaelp_og_support/driftsinformation.aspx?ICID=drift_allerede_kunde