Dørtelefoner og nøgler til fælles døre

Vi har i vinteren 2022/2023 implementeret et nyt dørtelefonanlæg og nøglesystem.

Dørtelefonsystem WellCom 4707 online

WellCom-dørtelefonen er opsat ved siden af opgangsdøren. Dørtelefonen aktiveres når du nærmer dig. Du låser døren op ved at holde din nøgle op på displayet, og de besøgende kan anvende dørtelefonen til at ringe dig op. Du lukker en besøgende ind i bygningen, ved at bruge din mobil eller fastnettelefon til at signalere til WellCom-systemet, at døren skal låses op. En detaljeret brugervejledning vil være at finde nederst på denne side. Anvender du WellCom app’en på din mobil, kan du kan åbne opgangsdøren uanset hvor du befinder dig. WellCom 4707 er også udstyret med et kamera, som du via mobil app’en kan få adgang til.

Nøglesystem til ejendommen offline

Der er installeret et nøglesystem i alle yderdøre i ejendommen, der er integreret med WellCom 4707 systemet. Alle lejligheder har fået udleveret 2 stk. nøgler til opgangsdøren og der er mulighed for at tilkøbe flere nøgler.

Oprettelse i Dørtelefonsystem WellCom 4707 online

Ønsker du at blive oprettet i dørtelefonsystemet skal du sende en mail med Navn, mobil og e-mail til info@jaksolution.dk som så opretter dig i systemet. Når du bliver oprettet vil du få en mail med hvordan du får WellCom app og password.

Ekstra nøgle

Skriv til vores vicevært, JAK Solution: info@jaksolution.dk, for købe en ekstra nøgle. HUSK, at oplyse adresse og kontaktoplysninger.

Prisen for en ny nøgle er kr. 500,00.

Der betales via bankoverførsel til E/F Palermohus`s konto i Nordea:

Reg.nr.: 2232.

Kontonr.: 0717216563.

Nøglen afleveres i postkassen maks. 4 hverdage efter bestilling. Det er IKKE muligt at få nøgle i weekenden eller på helligdage og vi modtager ikke betaling i kontanter.

For info eller ved spørgsmål, kontakt vores vicevært på info@jaksolution.dk og på 33609033 hverdage 8-20.

Yderligere info findes i infoark, manualer osv. nedenfor som tilgår løben