Metro:

Både Lergravsparken Station og Øresund Station kan nås inden for få minutter til fods. Begge stationer ligger på metrolinjen M2 og kører dig til Kastrup Lufthavn, Kgs. Nytorv eller Nørreport på 10 minutter.

 Amager Strandpark

Amager Stand er Københavs største strand og ligger kun 600 meter fra E/F Palermohus. Stranden byder på 4,6 kilometer badekyst langs Amager Strandvej og rundt om den kunstigt anlagte ø. Parken består desuden af de grønne områder 5-Øren og 10-Øren samt en lagune. Den nyanlagte strand åbnede i 2005 og giver mulighed for flere friluftsaktiviteter, der udnytter både vand, sand, vind og græs.

Ude på stranden findes toiletter, brus, kiosker, cafeer og restaurationer. Hele Amager Strand er fredet som rekreativt område sammen med vandarealerne i lagunerne.

 Lergravsparken:

På den anden side af Østrigsgade ligger det grønne område, Lergravsparken, der er et oplagt sted at nyde solen eller at grille en sommeraften. I Lergravsparken findes desuden også en legeplads og en basketballbane.

Dragør:

På blot 20 minutter kan du komme til Dragør, der med sine lave huse fra 1700- og 1800-tallet er en af de bedst bevarede byer i Danmark. Havnen tilbyder et rigt kulturmiljø og bruges af fritidsbåde og mindre fiskerbåde. På havnen finder du desuden flere spisesteder med direkte udsigt over Øresund.

Københavns Lufthavn:

Med både Lergravparken Metro og Øresund Metro i gå afstand fra E/F Palermohus, så kan man komme til Københavns Lufthavn på under 15 minutter og derfra videre ud i verden- og hjem igen.

Indkøbsmuligheder:

Der er rig mulighed for indkøb i gå afstand fra E/F Palermohus. Netto har en butik 5 minutters gang herfra, Aldi er lige i nabolaget og Kvickly, Fakta og Lidl er ligeledes i gå afstand. Med metroen kan man komme til AmagerCentret, Frederiksberg Centret og Fields. Står man af på Kongens Nytorv er der ligeledes uanede muligheder for shopping.

Områdekort:

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen øverst til højre på kortet.

Street View (gadevisning):

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.