Ejendommen:

Palermohus blev bygget i 2. række fra Øresundsvej i 1936-1938 med indflytning i sommeren 1938. Ejendommen er bygget i røde sten ud mod gaden og gule sten ind mod gården. Bebyggelsen består af 16 opgange med i alt 174 lejligheder fordelt på 2- og 3-værelses lejligheder på mellem 50m2 og 90m2.

Ejendommen er løbende blevet renoveret og har inden for de seneste 15 år fået udskiftet vinduer og altandøre, anlagt en ny og flot gård, fået udskiftet faldstammer og vandrør, fået installeret varmeanlæg, og senest er opgangene blevet malet i efteråret 2014.

Bestyrelsen arbejder løbende på videre forbedringer med øje for at holde fællesudgifterne på et acceptabelt niveau.

 Gården:

I gården har du mulighed for at nyde solen og grille. Der er opstillet bænke og borde til ejendommens beboere, ligesom der er anlagt en sandkasse til de mindste.

I gården finder du også et rum til storskrald.

 Beboerdag:

En gang om året, den første lørdag i juni, inviterer bestyrelsen til beboerdag, hvor vi bruger ca. 2 timer på at pusle om vores ejendom og om gården. Vi pudser vinduer, rengører bænke og borde, maler og rydder op. Dagen afsluttes med de efterhånden berømte Palermo-pandekager og hyggeligt samvær ved grillen.

Foreningsvideo