Ejendommen:

Palermohus blev bygget i 2. række fra Øresundsvej i 1936-1938 med indflytning i sommeren 1938. Ejendommen er bygget i røde sten ud mod gaden og gule sten ind mod gården. Bebyggelsen består af 16 opgange med i alt 174 lejligheder fordelt på 2- og 3-værelses lejligheder på mellem 50m2 og 90m2.

Ejendommen er løbende blevet renoveret og har inden for de seneste 15 år fået udskiftet vinduer og altandøre, anlagt en ny og flot gård, fået udskiftet faldstammer og vandrør, fået installeret varmeanlæg, og senest er opgangene blevet malet i efteråret 2014.

Bestyrelsen arbejder løbende på videre forbedringer med øje for at holde fællesudgifterne på et acceptabelt niveau.

 Gården:

Det er tilladt at grille på det flisebelagte område ved pergolaen, med egen grill under størst mulig hensyntagen til de øvrige beboere i ejendommen. Vis hensyn og undlad venligst at grille lige under vinduerne. Engangsgrill må ikke placeres på bordene eller på græsset.

Gården er privat område. Personer der ikke bor eller er beskæftiget i ejendommen, har ingen adgang dertil, medmindre det drejer sig om beboernes egne gæster. Sørg venligst for, at porten altid er lukket, så vi undgår uønskede gæster på ejendommens område.

Møbler er stillet til rådighed for beboerne i sommerperioden.

Man kan ikke "forhåndsreservere" eller "booke" de opstillede møbler.


I gården finder du også et rum til storskrald.


Foreningsvideo