Foreningens adresse:

E/F Palermohus
Bestyrelsen
Caprivej 2, kælderen
2300 København S
E- Mail: bestyrelsen.palermohus@outlook.dk
Hjemmeside: www.palermohus.dk
Facebook: http://www.facebook.com/groups/palermohus/

Viceværtservice:

Vores ejendomsfirma, REN-Ejendomsservice, tager sig af den udvendige service og vedligeholdelse i ejendommen. Herunder trappevask, rengøring i vaskerierne, opsætning af navneskilt på dørtelefon og postkasse, m.v.
INDVENDIG REPARATION OG VEDLIGEHOLDELSE PÅHVILER DEN ENKELTE EJER. LEJERE SKAL DERFOR RETTE HENVENDELSE TIL UDLEJER, HVIS NOGET I LEJLIGHEDEN SKAL REPARERES.
Skal man have nyt navneskilt på dørtelefon/postkassen, bedes man skrive til vores vicevært/ejendomsfirma, REN-Ejendomsservice, på adressen:
ren@ren-ejendomsservice.dk
Det er gratis at få opsat/udskiftet navneskilte.
Vores ejendomsfirma kan også kontaktes telefonisk på hverdage mellem kl. 07:30 - 15:00 på telefon: 35 36 13 57.
Har du problemer med at åbne gade/kælderdøren, er din nøgle sandsynligvis slidt, og det vil derfor ikke kunne betale sig selv at få den kopieret.
Prisen for en ny original RUKO nøgle er kr. 100,00.
Skriv til bestyrelsen via e- mail: bestyrelsen.palermohus@outlook.dk for at bestille ny eller en ekstra nøgle. Husk at oplyse adresse og kontaktoplysninger.
Der betales med MobilePay (telefonnummer: 61023), og nøglen afleveres i postkassen maks. 3 hverdage efter bestilling. Det er IKKE muligt at få nøgle i weekenden eller på helligdage.

Man kan også kontakte vores ejendomsfirma ved at lægge en seddel i viceværtens postkasse, Caprivej 2, kælderen. Husk, at oplyse adresse og kontaktoplysninger. Der skal påregnes længere svartid, når man benytter sig af denne mulighed.